Demetrius Shipp, Jr. gecast als Tupac Shakur in biopic 'All Eyez on Me'

Demetrius Shipp, Jr. gecast als Tupac Shakur in biopic 'All Eyez on Me'

Plus de eerste setfoto's van de film, waarop ook Jamal Woolard als Notorious B.I.G. is te zien.

Nieuwkomer Demetrius Shipp, Jr. is volgens Variety gecast als hiphop-legende Tupac Shakur in de voor volgend jaar geplande biopic All Eyez on Me. Rapper Shakur verkocht tijdens zijn leven en na zijn dood ruim 75 miljoen albums. Eerdere versies van het script van All Eyes on Me gingen over zijn ontwikkeling tot superster, zijn gevangenschap na beschuldigd te zijn van seksueel misbruik en de rap-oorlog tussen de East Coast en West Coast.

Daarnaast zal Jamal Woolard de rol spelen van Biggie Smalls, alias Notorious B.I.G., een rol die hij ook al speelde in de film Notorious uit 2009. Benny Boom regisseert de film, waarvan de opnames onlangs van start gingen in de Amerikaanse stad Atlanta. De eerste setfoto's, waarop zowel Shipp, Jr. als Pac als Woolard als Biggie is te zien, kun je overigens hieronder bekijken!

Carl Franklin en John Singleton waren eerder verbonden aan het project, maar lieten het beide vallen om verschillende redenen. Singleton heeft al laten weten dat hij verwacht dat de film bagger zal worden, omdat de producenten achter de film niet uit zijn op het vertellen van de volledige waarheid over Tupac.







NieuwsFilm

meest populair