Algemeen

Mariana Klaveno naast Arnold Schwarzenegger in thriller '478'

Arnie speelt in de film een man die zijn vrouw en kind verliest bij een vliegtuigongeluk.

door Zilko Tarici om 13:54 in Algemeen
Mariana Klaveno (Devious Maids zal te zien zijn naast actiester Arnold Schwarzenegger in de door Elliot Lester geregisseerde drama-thriller 478. De productie van de film ging afgelopen week van start in de Amerikaanse staat Ohio. Dit is het tweede project waarin Klaveno deze week een rol scoort, in navolging op het derde seizoen van DirecTV's Full Circle.

Arnie speelt in 478 een man wiens echtgenote en kind om het leven komen bij een vliegtuigongeluk. Klaveno speelt de rol van Eve Sanders, een sympathieke en getrainde vertegenwoordiger van de betreffende luchtvaartmaatschappij die Schwarzeneggers personage het nieuws van het tragische verlies mededeelt.

De productie van 478 is in handen van Darren Darren Aronofsky, Scott Franklin en Eric Watson. Over een releasedatum is helaas nog niks bekend.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pete_027

Avatar

Het enige positieve aan Schwarzenegger`s comeback tot nu toe is zijn doorzettingsvermogenSmiley face

Decepticon

Avatar

Ja idd, lijkt er ook een klein beetje op dat hij nu niet wat minder gauw gevraagd wordt voor actiefilms. Dit is na Maggie de 2e film van hem wat een drama-thriller is en lijkt het haast een heel een klein beetje dat zijn carriere beperkt wordt tot het maken van dit soort films.
Niet dat Maggie slecht was, verre van zelfs, maar dit zijn toch films waar je hem niet in wil zien eigenlijk, of iig niet van wil herinneren.
Maar er staat ook bar weinig van hem aangekondigd op imdb.

SeanDeNiro

Avatar

Hij had nooit moeten stoppen met acteren. De tijd heeft hem ingehaald alleen zal hij dat niet inzien.

benjamin

Avatar

Decepticon "Niet dat Maggie slecht was, verre van zelfs, maar dit zijn toch films waar je hem niet in wil zien eigenlijk, of iig niet van wil herinneren."
Ik denk dat als er vandaag nog echt films gemaakt gaan worden met de man die je je gaat herinneren het eerder daar zal gebeuren dan met een actiefilm die toch niet zo goed is als z'n bekendste titels.

nieuwslaatste nieuws

meest populair