Charlie Sheen haalt uit naar ex-vrouwen

Charlie Sheen haalt uit naar ex-vrouwen

Wederom moest hij de Kerstdagen doorbrengen zonder zijn koters.

Dat de feestdagen voor de deur staan betekent nog niet dat iedereen een gelukzalige tijd tegemoet gaat. Dat geldt zowel voor het normale volk als voor bekendheden. Zo moest acteur Charlie Sheen, vader van vijf kinderen, de Kerstdagen zonder zijn nakomelingen spenderen. Dit liet hij de wereld weten op Kerstavond met een Tweet en de onderstaande foto.

Op de afdruk zien we een aanzienlijke taart, opgestuurd door Rick en Kathy Hilton. Het bericht op social media zei: "Het zou geweldig zijn als iedereen me kon waarderen zoals de familie Hilton!!! (ex-vrouwen inbegrepen)." Blijkbaar mag de 50-jarige Two and a Half Men-acteur zijn kinderen niet zien, want daaronder krabbelde hij neer: "Kinderloos."



Het bericht zou voor Denise Richards en Brooke Mueller bestemd zijn, met wie Sheen elk twee kinderen heeft. Met Richards de 11 en 10-jarigen Sam en Lola, met Mueller de 6-jarige tweeling Bob en Max. Sheens vijfde vlees en bloed, dochter Cassandra (28 jaar), is voortgekomen uit zijn eerste huwelijk met Paula Profitt.

Helemaal verrassend nieuws is dit niet, de beste man heeft meerdere malen bewezen niet compleet betrouwbaar te zijn, mede door zijn kleurrijk verleden met drank, drugs en seks. Geheel vreemd is het niet dat Sheens ex-vrouwen hun kinderen willen beschermen. In 2013, eveneens rondom Kerstmis, speelde dit verhaal zich ook af. Toen was Sheen minder subtiel en Twitterde hij dat z'n oud-geliefden de klere konden krijgen.



NieuwsFilm

meest populair