Russell Crowe in de clinch met luchtvaartmaatschappij

Russell Crowe in de clinch met luchtvaartmaatschappij

De hoverboards van zijn kinderen mochten niet mee aan boord.

Russell Crowe (Gladiator, Les Misérables) zal naar eigen zeggen nooit meer met Virgin Airlines vliegen. Waarom? De acteur wilde met zijn twee zoons van Sydney naar Coffs Harbour vliegen, maar bij het inchecken kwam hij erachter dat de hoverboards van zijn kinderen om veiligheidsredenen niet in het vliegtuig werden toegelaten.

Middels Twitter liet de acteur weten dat hij niet blij was met de voorschriften van de luchtvaartmaatschappij: "Belachelijk Virgin Australia. Geen hoverboards mee als bagage? Te laat om het ons pas op het vliegveld te vertellen. Kinderen en ik zijn weggegaan. Vaarwel Virgin. Nooit meer."




Het team van Virgin Australia wist snel te reageren op de tweet van Russell, met de mededeling dat de ontzettend populaire hoverboards niet worden toegelaten omdat ze spontaan in brand kunnen vliegen door de lithiumbatterijen.










Echter was Russell niet tevreden met de reactie en plaatste hij nog een boze tweet: "Waarom hebben jullie mij hiervan niet op de hoogte gebracht toen ik mijn ticket kocht? Waarom nemen jullie je verantwoordelijkheid niet?"




De luchtvaartmaatschappij heeft vervolgens laten weten dat het verbod gewoon duidelijk in de voorwaarden wordt vermeld.













NieuwsFilm

meest populair