Bill Cosby mag ster op de Walk Of Fame behouden

Bill Cosby mag ster op de Walk Of Fame behouden

No matter what.

Wat er ook gebeurt, Bill Cosby mag zijn ster op de Walk Of Fame behouden.

De 78-jarige Cosby is door tientallen vrouwen beschuldigd van seksueel misbruik en ligt al meer dan een jaar onder vuur. Er zijn diverse rechtszaken tegen de komiek gestart, maar afgelopen woensdag was er pas echt sprake van een mogelijke strafrechtelijke vervolging in één van de zaken.

En terwijl Cosby één voor één zijn eredoctoraten kwijtraakt en zijn standbeeld uit één van de Disneyparken is verwijderd, wordt er ook gesproken over het verwijderen van zijn ster op de Walk Of Fame in Hollywood.

"We hebben de vraag gehad of we van plan zijn de ster van Bill Cosby te verwijderen en het antwoord is nee. Als er eenmaal een ster wordt bijgelegd, wordt die beschouwd als een historisch deel van de Walk. Daarom hebben we nog nooit een ster verwijderd," aldus Leron Gubler, directeur bij de Hollywood Chamber Of Commerce.

De ster die Cosby in 1977 kreeg is te vinden op 6930 Hollywood Boulevard. De tegel werd het afgelopen jaar meerdere malen vernield. Onlangs schreef iemand er nog 'verkrachter' op.



NieuwsFilm

meest populair