Kaley Cuoco neemt afscheid van eerste hond

Kaley Cuoco neemt afscheid van eerste hond

Ze kreeg de chihuahua/teckel toen ze 16 werd.

Via Instagram kondigde de 30-jarige Kaley Cuoco op donderdag aan dat haar eerste hond is heengegaan. De familiehond, genaamd Petey, heeft helaas het Nieuwjaar niet gehaald. De viervoeter werd wel door de actrice met een fotocollage geëerd. Daarnaast beschreef ze in een kort verhaaltje hoe ze het beestje ontmoette en later achter moest laten.

"Iedereen die mij kent, weet wie Petey is. Hij was in wezen de eerste hond die ik ooit had. Mijn vriendje van destijds gaf hem als cadeau voor mijn 16e verjaardag. Ik wist dat ik in de problemen zou komen, dus ik verborg hem 3 dagen lang in mijn slaapkamer totdat mijn ouders erachter kwamen. Als ik hem wilde houden, zeiden ze, dan moest ik hem verzorgen. Ik was dolgelukkig! Toen ik een jaar later het huis uitging was ik van plan Petey met me mee te nemen, maar hij had de harten van mijn ouders gestolen, ze stonden het niet toe!"

Een foto die door normancook is geplaatst op




"Hier zijn we dan, 15 jaar later. Mijn pa en ma gaven Petey een geweldig leven en hij leerde ons wat het betekende om een geadopteerde pup lief te hebben. Sindsdien heb ik mijn bedrijf naar hem vernoemd (Peteypie Inc.) en heeft hij onze hele familie plezier gebracht. Ik weet dat hij het naar zijn zin zal hebben in de hemel voor hondjes, waar er een overvloed aan hondensnacks is - speciaal voor hem. Deze kleine jongen, ik zal hem nooit vergeten..."

De datum waarop ze het nieuws deelde is een ongelukkige. Diverse mensen stipten al aan dat het Cuoco's trouwdag met Ryan Sweeting is. Zij schonken elkaar het jawoord in 2013, maar zijn inmiddels uit elkaar gegaan. Pas geleden liet de Amerikaanse haar tatoeage aanpassen en professionele tennisspeler Sweeting heeft alimentatie geëist.

NieuwsFilm

meest populair