Will Smith over zijn afwezigheid in 'Independence Day Resurgence'

Will Smith over zijn afwezigheid in 'Independence Day Resurgence'

Zijn personage Captain Steven Hiller is in 2007 overleden tijdens een testvlucht.

Eerder heeft regisseur Roland Emmerich al eens aangegeven dat Will Smith besloot niet op te draven voor het vervolg Independence Day aangezien hij moe zou worden van vervolgfilms. Nu heeft Smith een eigen reactie gegeven over zijn afwezig in Independence Day Resurgence.

"Ik werkte aan Suicide Squad op dat moment. Roland en ik spraken erover," aldus Smith tegenover Yahoo! Movies, ook over de in scène gezette dood van zijn personage Captain Steven Hiller en de eerdere trailer: "De trailer ziet er echt cool uit. Ik zal met tranen in mijn ogen zitten als de film uitkomt... Het was verschrikkelijk toen ik erachter kwam dat mijn personage dood is."

Op de Independence Day Resurgence-viral website The War Of 1996 - United We Stand wordt aangegeven dat Smiths personage in 2007 overleed na een fatale crash tijdens een testvlucht van ESD's eerste buitenaardse hybride jager.



Met rollen van Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jessie Usher, William Fichtner, Jeff Goldblum, Joey King, Sela Ward, Travis Tope, Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox, Judd Hirsch, Brent Spiner en Bill Pullman draait Resurgence vanaf 23 juni in de Nederlandse (3D) filmtheaters. Hieronder nogmaals de trailer:



NieuwsFilm

meest populair