Makers van 'The Collection' ronden 'The Neighbor' af

Josh Stewart ontdekt dat z'n buurman mensen ontvoert en in zijn kelder gevangen houdt.

Bloody Disgusting rapporteert dat Marcus Dunstan en Patrick Melton, die beiden horrorfilms The Collector (2009) en het vervolg The Collection (2012) tot stand brachten, klaar zijn met het filmen van hun volgende project. De misdaadthriller heet The Neighbor en vindt in Josh Stewart de hoofdrol. Melton en Dunstan schreven wederom zelf het scenario en de laatstgenoemde neemt de regie voor zijn rekening.

Het synopsis gaat als volgt. In het stadje Cutter tonen de bewoners geen interesse in elkaar. Maar wanneer John (Stewart) thuiskomt en ontdekt dat zijn vriendin vermist is, gaat hij op onderzoek uit. John vermoedt dat zijn buurman erachter zit, sluipt zijn huis in en treft zijn vriendin vastgebonden in de kelder aan, samen met een aantal andere ontvoerde mensen. Zodra de buurman thuiskomt neemt John de taak op zich om iedereen heelhuids het huis uit te gidsen.

The Neighbor is een productie van Fortress Features en Salt Company International. Stewart zal vergezeld worden door acteurs Luke Edwards (Jeepers Creepers II), Bill Engvall (Sharknado 3: Oh Hell No!), Jaqueline Fleming (Contraband), Ronnie Gene Blevins (Seven Psychopaths) en Alex Essoe (Tales of Halloween). Het is nog onbekend wanneer en in welke vorm de film uit zal komen.



NieuwsFilm

meest populair