James Caan in de problemen door scheiding

James Caan in de problemen door scheiding

De 75-jarige acteur moet doorwerken om de rekeningen te kunnen betalen.

James Caan heeft bekend gemaakt dat zijn scheiding van Linda Caan ervoor zorgt dat hij diep in de problemen raakt. Zijn bankrekeningen zijn leeg en de acteur is genoodzaakt om door te werken om zijn rekeningen te kunnen betalen.

De 75-jarige acteur, bekend van The Godfather, heeft laten weten dat hij gedwongen wordt om slechte rollen te accepteren zodat er weer geld binnenkomt. "Ik wil niet langer rollen accepteren waarvan ik al weet dat ze heel slecht zijn. Ze hebben negatieve invloed op mijn opgebouwde reputatie. Maar als het zo doorgaat, moet ik dat wel blijven doen", aldus James Caan, die gisteren nog een pakket met scheidingspapieren heeft ingediend bij de rechtbank.

In de papieren wordt gemeld dat het niet goed gaat met de gezondheid van de acteur. "De afgelopen maanden heb ik onder behandeling gestaan van een arts in verband met diverse lichamelijke problemen. Mijn ex-vrouw plundert mijn rekeningen, maar er komen ook rekeningen van het ziekenhuis binnen die betaald moeten worden." Naast de binnenkomende rekeningen moet hij ook ruim $10,000 dollar per maand aan alimentatie betalen voor zijn twee kinderen, de 20-jarige James en de 17-jarige Jake.

Uit de papieren kan tevens worden opgemaakt dat James momenteel zo'n $96,840 dollar per jaar betaald aan James, voor zijn studie aan Chapman University. En dat hij daarnaast nog ruim $60,900 per jaar aan Jake geeft voor een studie.

Caan was al drie keer eerder getrouwd en gescheiden voordat hij in 1995 zijn jawoord gaf aan Linda. In 2005 en 2009 deed de acteur al eerder pogingen om te scheiden van Linda, echter zette hij deze niet door en probeerde hij nog wat van het huwelijk te maken. Maar januari vorig jaar koos de acteur er toch voor om opnieuw een scheiding aan te vragen.

NieuwsFilm

meest populair