Rechtszaak tegen Wayne Rogers niet van de baan

Rechtszaak tegen Wayne Rogers niet van de baan

De 82-jarige acteur en investeerder overleed op 31 december 2015.

De rechtszaak tegen Wayne Rogers is ondanks zijn overlijden op 31 december 2015 nog niet van de baan. De acteur, die bekend werd door zijn rol in de tv-serie M*A*S*H, overleed aan de gevolgen van een longinfectie.

Melina Naud, die in de jaren zeventig en tachtig in enkele films en tv-series te zien was, wilde met de aanklacht tegen de 82-jarige acteur aantonen dat hij de vader is van haar ernstig zieke zoon. Wayne Rogers zou tot 1985 een geheime relatie met Melina hebben gehad.

Volgens een verklaring van de 55-jarige actrice was Wayne op de hoogte van het feit dat hij een zoon zou hebben en heeft hij zelfs beloofd om hem financieel te steunen. Echter kwam hij deze belofte niet na en stapte Melina Naud in augustus 2013 naar de rechter in Los Angeles.

"De aanklacht die in augustus 2013 is ingediend door Melina Naud, namens Wayne's zoon aldus Steven Haney, de advocaat van Melina.

In de papieren die zijn ingediend bij de rechtbank staat dat Wayne Rogers zijn vrouw, Amy Hirsch, nooit heeft verteld over de relatie met Melina. "Rogers heeft Naud gesmeekt om de identiteit van hun zoon geheim te houden. Zijn vrouw zou het namelijk niet kunnen verwerken als ze zou weten dat hij een kind zou hebben," aldus de advocaat van Melina. Amy Hirsch wilde dolgraag kinderen met haar man, maar Rogers had zich voor hun huwelijk in 1988 laten steriliseren.

M*A*S*H was op de televisie te zien van september 1972 tot februari 1983. Wayne Rogers verliet de serie in 1975 en ging verder als zakenman. Naast een succesvolle carrière als investeerder, werkte hij als commentator en analist voor Fox News.

Op 10 maart 2016 zal er betreffende de vaderschapskwestie een hoorzitting plaatsvinden in Los Angeles.



NieuwsFilm

meest populair