Kelly Rutherford verbreekt stilte na verliezen voogdij

Kelly Rutherford verbreekt stilte na verliezen voogdij

De actrice is te zien op de nieuwe cover van Elle Romania.

Kelly Rutherford heeft eindelijk de stilte verbroken na het verliezen van de voogdij over haar kinderen. De voormalig Gossip Girl-actrice laat zich niet ontmoedigen na deze hevige tegenslag.

De actrice is momenteel te zien op de nieuwe cover van Elle Romania en heeft in een interview met het tijdschrift laten weten wat haar plannen voor 2016 zijn.

Eerder liet een woordvoerder van Kelly al weten dat ze in hoger beroep gaat in de voogdijzaak tegen ex Daniel Giersch. Kelly wil haar kinderen, die sinds 2012 bij hun vader in Monaco wonen, terug naar de Verenigde Staten krijgen. Ze zal er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen.

"Kinderen hebben beide ouders nodig," aldus Kelly. "Je wil ze niet laten lijden. Ik hoop dat mijn verhaal een voorbeeld zal zijn voor anderen.. Ik wil dat ze gelukkig zijn en dat ze weten dat er van ze wordt gehouden. Het maakt niet uit hoe lang dit gaat duren, maar ik wil dat ze de waarheid weten."

@elleromania #vionnet #celine @anilarjandas ring

Een foto die door kellyrutherford is geplaatst op




Daniel Giersch, de ex van de 47-jarige actrice, kreeg in 2013 de voogdij over de kinderen en heeft in december opnieuw het ouderlijk gezag toegewezen gekregen. Kelly hoopt met haar organisatie, Children's Justice Campaign, ervoor te gaan zorgen dat ook de politiek aandacht besteedt aan dit soort (internationale) kwesties.

NieuwsFilm

meest populair