Guillermo Del Toro in beeld voor 'Fantastic Voyage'

Guillermo Del Toro in beeld voor 'Fantastic Voyage'

Gaat James Camerons beoogde remake van de scifi-/avonturenfilm uit 1966 er dan eindelijk komen?

Het is alweer enkele jaren geleden dat we voor het laatst iets vernamen van Fantastic Voyage, een door James Cameron in het leven geroepen remake van de scifi-/avonturenfilm uit 1966. Volgens THR zou niemand minder dan Guillermo del Toro (Hellboy, Pacific Rim) in beeld zijn om de nieuwe film te gaan regisseren.

Nu Pacific Rim 2 voor onbepaalde tijd is uitgesteld, heeft Del Toro alle tijd om Fantastic Voyage te gaan maken. 20th Century Fox wil er samen met Cameron een grootschalige film van gaan maken. Het scenario komt van David Goyer, bekend van blockbusters als The Dark Knight en Man of Steel.

De originele Fantastic Voyage is een avonturenfilm die zich afspeelt tijdens de Koude Oorlog. Het verhaal volgt enkele wetenschappers die zichzelf verkleinen tot ze zo groot zijn als een atoom. Vervolgens dringen ze het lichaam van een man binnen met het doel zijn leven te redden.

De Fantastic Voyage-reboot is al meerdere jaren in ontwikkeling. Cameron, die tien jaar terug zijn handtekening zette, zag regisseurs als Roland Emmerich, Paul Greengrass, Louis Leterrier en Shawn Levy gedurende die tijd komen en gaan.

Hieronder de trailer van de originele film:



NieuwsFilm

meest populair