TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. Tintin, Fight Club en Hanna.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

The Place Beyond the Pines (2012)

Zaterdag 9 januari om 22:20 op Canvas

Luke (Gosling) is een professionele motorrijder die bankovervallen pleegt om z'n pasgeboren zoon te onderhouden. Maar wanneer hij het pad kruist van een jonge politieagent (Cooper) leidt hun gewelddadige confrontatie tot een gespannen ruzie tussen generaties.
Bekijk de afbeelding

S.W.A.T. (2003)

Zondag 10 januari om 20:00 op RTL7

Een gearresteerde drugsbaas wordt door het SWAT-team van de politie van Los Angeles de stad uit gebracht naar de gevangenis. Wanneer de drugsbaas een beloning van 100 miljoen uitlooft voor de persoon die hem weet te bevrijden wordt al snel duidelijk dat dit geen gemakkelijke klus gaat worden.
Bekijk de afbeelding

National Treasure: Book of Secrets (2007)

Maandag 11 januari om 20:30 op Veronica

Nicolas Cage is terug als schatzoeker Ben Gates en dit keer moet hij een boek zien te vinden waarin alle Amerikaanse staatsgeheimen staan .
Bekijk de afbeelding

The Adventures of Tintin (2011)

Dinsdag 12 januari om 20:30 op RTL7

Kuifje ontdekt op een rommelmarkt een blijkbaar zeer gegeerd schaalmodel van de Eenhoorn, een Frans oorlogsschip uit de 17de eeuw, en gaat op zoek naar het geheim dat hier achter zit. Zo ontmoet hij voor het eerst kapitein Haddock. Ze gaan samen op zoek naar de schat van Haddocks voorvader, François ridder de Haddoque. Maar zij zijn niet de enigen die de schat willen vinden...
Bekijk de afbeelding

Fight Club (1999)

Woensdag 13 januari om 22:45 op SBS9

Een jongeman baalt van zijn doodlopende carrière en kleurloze leven. Samen met een vriend, Tyler Durden genaamd, creëert hij een nieuwe club waarin mannen hun frustraties kunnen afreageren door elkaar tot pulp te slaan: de zogeheten Fight Club. Al snel vindt hun initiatief navolging en ontstaan er overal in het land nieuwe clubs.
Bekijk de afbeelding

Hanna (2011)

Donderdag 14 januari om 20:30 op RTL7
Regie: Joe Wright

De 14-jarige Hanna (Saoirse Ronan, The Lovely Bones) een unieke tiener. Ze heeft de kracht, de hersens en het uithoudingsvermogen van een soldaat. Dat heeft ze van haar vader (Eric Bana), een voormalig CIA-agent, die haar in Finland heeft opgevoed en getraind heeft tot een perfecte huurmoordenaar. Als ze door haar vader op een missie door heel Europa wordt gestuurd, vindt er een verandering in haar jonge bestaan plaats. Wanneer ze achterna gezeten wordt door de agenten van een meedogenloze spion (Cate Blanchett) en haar ultieme doelwit nadert, wordt Hanna geconfronteerd met een aantal openbaringen die haar doen twijfelen over haar bestaan en menselijkheid.
Bekijk de afbeelding

The Perks of Being a Wallflower (2012)

Vrijdag 15 januari om 22:05 op NPO3

Charlie (Logan Lerman) is een teruggetrokken, impopulaire tiener en zijn sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloempje blijft. Hij probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de wereld van dates, familiedrama's, seks en drugs. Gelukkig heeft hij vrienden die hem hier af en toe bij helpen.


NieuwsFilm

meest populair