Lichamen in tuin van actrice Sian Blake geïdentificeerd

Lichamen in tuin van actrice Sian Blake geïdentificeerd

De drie lichamen zijn van Sian Blake en haar twee kinderen.

De drie lichamen die eerder deze week zijn aangetroffen in de tuin van de vermiste actrice Sian Blake zijn geïdentificeerd. De Britse politie heeft bekend gemaakt dat de lichamen van de voormalig Eastenders-actrice en haar twee zoontjes, de 4-jarige Amon en de 8-jarige Zachary, zijn.

Volgens een woordvoerder van de politie zijn Sian, Amon en Zachary omgekomen door diverse verwondingen aan het hoofd en aan de nek. De politie is nog steeds op zoek naar de partner van Blake, de 48-jarige Arthur Simpson-Kent. Verschillende bronnen hebben kenbaar gemaakt dat hij Engeland heeft verlaten en via Amsterdam naar Ghana is gevlucht.

Arthur heeft op 16 december, drie dagen na de verdwijning van Sian en haar twee kinderen, nog met de politie gesproken. Interpol schijnt op de hoogte te zijn van de verblijfplaats van Arthur en ook de lokale politie is op zoek naar hem.

Ava Blake, de zus van Sian, heeft laten weten dat de actrice eerder al aan haar had verteld dat ze Arthur wilde verlaten. De zaak wordt momenteel behandeld als een drievoudige moord.



NieuwsFilm

meest populair