Regisseur Joe Russo over 'Avengers: Infinity War'

Een enorm aantal personages zal te zien zijn in de twee gigantische Marvel-films.

Sinds de twee delen van Avengers: Infinity War zijn aangekondigd, vragen Marvel-fans zich af hoe deze films eruit zullen gaan zien. Ze zijn immers de optelsom van alle films die vooraf zijn gegaan in het Marvel-filmuniversum, dus er wordt niks minder dan groots spektakel verwacht. Een van de grote vraagtekens is of de Guardians of the Galaxy ook te zien zullen zijn in de film. Regisseur Joe Russo, die de twee delen van Infinity War samen met zijn broer Anthony zal maken, zei het volgende hierover tijdens een interview met Comic Cook:

''Dat is een verrassing, maar ik kan wel zeggen dat mensen niet teleurgesteld zullen zijn over het aantal personages in de films. Het concept van Inifinity War is dat alle helden uit het Marvel-universum samen moeten werken om de grootste dreiging die onze wereld en het universum ooit gekend heeft tegen te gaan, en wij proberen dan ook om dat concept zoveel mogelijk te eren.''

Russo liet ook een en ander kwijt over de cosmische aspecten van de film, die behoorlijk verschillen van de realistische aanpak van Captain America: The Winter Soldier en Captain America: Civil War:

''Ik heb vroeger als kind The Empire Strikes Back zeven keer achter elkaar in de bioscoop gezien, dus ja, wij zijn ook science-fictionfans. We houden van Dungeons and Dragons. We verzamelden vroeger stripboeken. We hadden allerlei actiefiguren. Alles wat te maken had met fantasy of sci-fi kon ons bekoren. We zullen dan ook het cosmische aspect met hetzelfde enthousiasme benaderen als de meer realistische toon die we hebben gebruikt in onze eerdere films. We proberen daarbij wel zoveel mogelijk psychologisch realisme toe te passen. Onze focus zal in ieder geval liggen op het uitpluizen van de cosmische kant van het verhaal, en we passen daarbij dezelfde regels toe als bij onze laatste twee films.''

Scenaristen Christopher Markus en Stephen McFeely, die verantwoordelijk waren voor de scripts van vier Marvel Studios-producties (waaronder Civil War), zullen de scenario's van de twee Infinity War-films voor hun rekening nemen. Infinity War Part 1 moet onze bioscopen bereiken op 3 mei 2018 en Part 2 op 2 mei 2019.



NieuwsFilm

meest populair