Opnieuw huisdier van Kaley Cuoco heengegaan

Opnieuw huisdier van Kaley Cuoco heengegaan

"Voor honden is het geen geweldige week geweest..."

The Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco heeft wederom afscheid moeten nemen van een geliefd huisdier. Iets minder dan twee weken geleden overleed de familiehond Petey, net voor het Nieuwjaar. De 30-jarige Amerikaanse kondigde via Instagram aan dat Chester nu niet meer bestaat, hoe leuk het was om hem in huis te hebben en over het redden van dieren. Vermoedelijk was de harige viervoeter ziek.

Ze begon: "Voor honden is het geen geweldige week geweest, daarom moet ik jullie met een bezwaard hart vertellen dat Chester (oftewel Cheddar kaas) is overleden. We redden blindelings deze engelen, en hebben daarom geen idee wat voor problemen ze doorstaan. Ik ben nog steeds in shock, maar ik voel me nog altijd gezegend om Chester in m'n leven te hebben gehad, ook al was het van korte duur."




"Hij was een lust voor het oog," vervolgt ze. "Hilarische oren en hij volgde me overal waar ik naartoe ging. Chester hield veel van mensen, om vastgehouden en geknuffeld te worden. Elke nacht sliep hij op mijn kussen. Ik kan slapen wetende dat hij veel liefde voelde tegen het einde van zijn leven." Ter afsluiting bedankte ze Paw Works, een reddingscentrum voor dieren in Zuid-Californië.

NieuwsFilm

meest populair