Nieuwe trailer Michael Bay's '13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi'

Weet de film in de voetsporen te treden van American Sniper?

Net als tussen Transformers 3 en Transformers 4 heeft regisseur Michael Bay zijn tijd gestoken in een kleinere film voor hij aan de slag gaat met Transformers 5. Dit keer betreft het de oorlogsfilm 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi, met onbekendere namen als Pablo Schreiber, John Krasinski, James Badge Dale, Max Martini en David Denman.

Hieronder zie je een nieuwe trailer voor de film die gebaseerd is op het boek '13 Hours' van Mitchell Zuckoff. In de film zien we hoe op 11 september 2012 het Amerikaanse consulaat en een CIA-basis in Benghazi 13 uur lang worden aangevallen door terroristen. Zes beveiligers vochten voor hun leven om de andere aanwezige Amerikanen te beschermen.

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi verschijnt op 4 februari in de Nederlandse bioscoop. In de States gaat de $50 miljoen kostende film aankomend weekend in première en uiteraard wordt er gehoopt op een succes als bij American Sniper, de oorlogsfilm die verleden jaar rond hetzelfde tijdstip hoge ogen gooide.



NieuwsFilm

meest populair