Opnames X-Men spin-off 'Gambit' starten binnenkort

Opnames X-Men spin-off 'Gambit' starten binnenkort

En Channing Tatum heeft zijn Gambit-kapsel al zo goed als gereed.

Volgens bronnen van ABC's WGNO start 20th Century Fox in maart met de opnames voor de superheldenfilm Gambit. En dit is goed nieuws voor de X-Men spin-off aangezien de film kort geleden bijna niet doorging doordat Channing Tatum leek af te haken en regisseur Rupert Wyatt vertrok.

Onlangs werd bekend dat Edge of Tomorrow-regisseur Doug Liman de superheldenfilm gaat regisseren en nu lijkt het erop dat de film er op zeker gaat komen. De opnames zouden plaatsvinden in (onder meer) New Orleans. Een andere rol is weggelegd voor Lea Seydoux (Spectre), die Bella Donna Boudreaux speelt. Dit is de dochter van de leider van de Assassins’ Guild uit New Orleans en de eerste liefde van Remy LeBeau, het alter ego van Gambit.

Met een script van Josh Zemuter zou Gambit oorspronkelijk oktober dit jaar verschijnen, maar dit blijkt door alle vertraging te vroeg te komen. Een nieuwe datum is nog niet bekendgemaakt, maar producent Simon Kinberg meldde eerder dat de film naar 2017 is verplaatst.

Hoofdrolspeler Tatum verscheen gisteren tijdens de uitreiking van de Golden Globes en volgens de experts zou zijn coupe erop wijzen dat hij zich aan het voorbereiden is voor zijn rol als de geliefde kaarten-werpende mutant.



NieuwsFilm

meest populair