Trailer 'The Veil' met Thomas Jane als sekteleider

Trailer 'The Veil' met Thomas Jane als sekteleider

25 Jaar na een massazelfmoord gaat Jessica Alba een documentaire maken over het voorval.

De trailer van de mysterie/thriller The Veil is door Universal vrijgegeven, hieronder terug te vinden met een tweetal posters. In de hoofdrollen zien we Lily Rabe (tv-serie American Horror Story), Jessica Alba en Thomas Jane. Het verhaal komt uit de pen van Robert Ben Garant (Jessabelle, Baywatch).

In de jaren 80 leidde de charismatische sekteleider Jim Jacobs (Jane) zijn volgers van Heaven's Veil de dood in middels een grootschalige zelfmoordactie. Één meisje overleefde de gewelddadige handeling, Sarah Hope (Rabe). Vijfentwintig jaar later gaat zij met een filmcrew, onder leiding van Maggie Price (Alba), terug naar het oud-grondgebied van de sekte om een documentaire te schieten en uit te pluizen wat er precies op die dag gebeurde. Waar de aanwezigen op stuiten gaat het 'normale' gedrag van een sekte te boven, er is namelijk iets bovennatuurlijks gaande.



The Veil is door Phil Joanou geregisseerd, hij maakte voorheen Gridiron Gang en The Punisher: Dirty Laundry met Jane. Andere rollen zijn voor Reid Scott en Aleksa Palladino. Begin februari komt de film uit via video on demand.





NieuwsFilm

meest populair