Sean Penn heeft niets te verbergen over El Chapo

Sean Penn heeft niets te verbergen over El Chapo

In oktober had de acteur een meeting met de Mexicaanse drugscrimineel.

Sean Penn veranderde de Polo Lounge van het bekende Beverly Hills Hotel het afgelopen weekend in een vergaderruimte. De acteur ging met een voormalig lid van het State Department en enkele andere aanwezigen een strategie bespreken voor als de media vragen zou gaan stellen over zijn interview met El Chapo.

Terwijl Sean druk bezig was met overleggen, vergat hij dat half Hollywood hem kon horen. "Hij probeerde een zo goed mogelijke strategie te creëren voor het verhaal uiteindelijk door de media werd opgepakt," aldus een bron. "Ze waren aan het praten over El Chapo. Iedereen dacht dat het zijn nieuwe project was, maar toen kwam het verhaal in de media."

De bron vervolgt: "Het was echt een domme zet. Ze vergaderen in het midden van de Polo Lounge en praten ontzettend hard. Het hotel zat vol met gasten van de Golden Globes. Hadden ze niet beter ergens anders kunnen vergaderen?"

De Mexicaanse autoriteiten willen Sean spreken over zijn ontmoeting met de drugscrimineel. Een bron binnen de veiligheidsdiensten zei zondag tegen CNN dat de autoriteiten vooral uit zijn op informatie over de plek waar het gesprek plaatsvond. Sean Penn sprak drie maanden geleden, in het grootste geheim, met de Mexicaanse drugscrimineel Joaquín 'El Chapo' Guzmán. "Ik heb er geen spijt van en ik heb ook niets te verbergen," aldus de acteur. Drie maanden voor het interview wist El Chapo uit de gevangenis te ontsnappen.

El Chapo is afgelopen vrijdag opnieuw gevangen genomen.

NieuwsFilm

meest populair