J.J. Abrams teleurgesteld in Star Wars merchandise

J.J. Abrams teleurgesteld in Star Wars merchandise

Rey ontbreekt.

Enkele weken geleden begon onder Star Wars-fans ophef over de Star Wars merchandise en nu heeft ook J.J. Abrams in een interview laten weten dat hij niet blij is met de actiefiguurtjes. Waarom? Rey, één van de grote vrouwelijke actiehelden in de Star Wars-film, ontbreekt.

Vele fans maakten via social media hun ongenoegen kenbaar met gebruik van de hashtags #WheresRey en #WhereIsRey. Ook lieten fans weten dat ze niet blij waren met het ontbreken van Rey in het Monopoly: Star Wars bordspel. De 49-jarige Abrams maakte er direct werk van toen hij achter het ontbreken van Rey kwam. "Ik begon gelijk te bellen met Hasbro dat ze hier wat aan moesten doen. Er is geen reden waarom ze er niet in zou kunnen zitten." Even later liet Hasbro, de uitgever van het spel, weten dat het karakter zou worden toegevoegd aan een nieuwere versie van het spel. "We houden van de passie die fans hebben voor Rey, en wij zijn blij om aan te kunnen kondigen dat ze zal worden toegevoegd aan het spel wat later dit jaar verkrijgbaar zal zijn," aldus een woordvoerder van Hasbro.

"Ik vind het belachelijk dat een hoofdpersoon van de film niet in de merchandise voorkomt. Rey is een belangrijk onderdeel van de Star Wars-wereld," aldus J.J. Abrams. Het is nog niet bekend of er na de kritiek van Abrams meer merchandise van Rey wordt gemaakt.



NieuwsFilm

meest populair