Tweede trailer 'Hail, Caesar!' bevat onuitspreekbare tekst

Tweede trailer 'Hail, Caesar!' bevat onuitspreekbare tekst

Alden Ehrenreich kan Ralph Fiennes' voorbeeld niet volgen.

De komische film Hail, Caesar! heeft een nieuwe trailer gekregen, hoewel de clip voornamelijk uit een woordenwisseling bestaat tussen filmregisseur Laurence Lorenz (Ralph Fiennes) en acteur Tobey (Alden Ehrenreich). Het uitspreken van een zin en het onderdrukken van een accent blijkt een lastige taak.

Het verhaal speelt zich af in de jaren 50. We volgen Eddie Mannix (Josh Brolin), een man die problemen in Hollywood oplost voor Capitol Studios. Wanneer de bekende acteur Baird Whitlock (George Clooney) opeens ontvoerd wordt tijdens de opnames van het historische Hail Caesar, moet Mannix uit zien te vogelen wie erachter zit. Weldra ontdekt hij dat een mysterieuze groep, genaamd The Future, de boosdoener is. Zij eisen 100.000 dollar. Aan Mannix de taak om de ster heelhuids terug te brengen naar de productie.



Hail, Caesar! is de nieuwste film van de gebroeders Coen, Joel en Ethan, die samen het script en de regie verzorgden. Wederom hebben ze een aardige cast weten te verzamelen. Naast de bovengenoemde namen zullen we ook anderen voorbij zien komen, waaronder Frances McDormand, Scarlett Johansson, Jonah Hill, Tilda Swinton, Channing Tatum, Christopher Lambert, Clancy Brown, David Krumholtz, Alison Pill en Dolph Lundgren. Universal Pictures zal de film over een maand in Nederland uitbrengen.

NieuwsFilm

meest populair