Algemeen

Darth Vader wordt "gevreesd" in 'Rogue One: A Star Wars Story'

Van James Earl Jones wordt verwacht dat hij terugkeert om de Vaders stem in te spreken.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 17:22 in Algemeen
Het was al duidelijk dat de eerste Star Wars Anthology-film Rogue One: A Star Wars Story, die eind dit jaar in de bioscoop verschijnt, een verhaal verteld dat vooraf ging aan Star Wars - Episode IV: A New Hope uit 1977. Een van de vragen die dan gelijk opspringt is dan: 'krijgen we Darth Vader te zien?'

Making Star Wars, die recentelijk heel wat details boven water kreeg over Star Wars: The Force Awakens, weet e.e.a. te melden over de mogelijke bijdrage van de iconische sci-fi schurk. De website meldt dat er een "minutieus nagebouwd" pak is gemaakt voor de spin-off prequel. Het pak zou identiek zijn aan het pak dat te zien is in A New Hope. Ook zou James Earl Jones terugkeren om de stem van Vader in te spreken.

Ook wordt verwacht dat Darth Vader "een prominent gezicht is in enkele scènes en hij zou gevreesd worden door de helden." En dit is niet het enige. Ook zou hij na Rogue One: A Star Wars Story te zien zijn in het Star War-universum.

Gareth Edwards' Rogue One zoomt in op een groep verzetsstrijders die zich verenigt voor een gewaagde missie om de Death Star-plannen te stelen. De film herbergt rollen van onder meer Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker en Ben Mendelsohn. Vanaf 16 december moet de Star Wars Anthology-film in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscopen te zien zijn.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Ik moet zeggen dat als Vader echt z'n opwachting zal maken ik bij m'n mening blijf dat dit commercieel gezien wel eens de meest succesvolle film van 2016 kan worden.

Ereptile

Avatar

We krijgen Darth Vader in zijn eerdere dagen te zien dus? :D

Steve-O

Avatar

Ik kan niet wachten om Darth Vader weer te zien. Hopelijk zit hij genoeg in de film om ook in de marketing gebruikt te kunnen worden :9 Het idee alleen al, Darth Vader, met de technologie van nu. Dat pak gaat er prachtig uitzien geschoten met de Alexa 65 en Fraser's cinematografie. Hopelijk heeft hij veel te doen.

Thiver

Avatar

Steve-O "Hopelijk zit hij genoeg in de film om ook in de marketing gebruikt te kunnen worden :9"

Daar hoef je niet over te twijfelen. Darth Vader in zijn klassieke outfit komt nauwelijks een minuut voor in Revenge of the Sith, maar dat was blijkbaar genoeg om zijn beeltenis op de poster te zetten.

Artificialis

Avatar

De rol van Darth Vader zal zeker een publiekstrekker zijn. Voor mij zou het al uitsluitend een reden kunnen zijn om naar de film te gaan, los van het feit dat het Star Wars is.

James Earl Jones is al 84, dus het zal niet lang meer duren voordat ze iemand anders voor de stem nodig zullen hebben.

MikeyMo

Avatar

Is James Earl Jones toevallig 69? Zo ja, dan mogen ze wel opschieten met hem :P

Frietgezicht

Avatar

Ja gevreesd omdat het allemaal normale mensen zijn zonder 'Force-krachten'
In de films heeft die amper weten te winnen van andere mensen die met een lightsabel overweg konden.

YOLO

Avatar

Artificialis "James Earl Jones is al 84, dus het zal niet lang meer duren voordat ze iemand anders voor de stem nodig zullen hebben."
Lucas had ide allang gevonden in de vorm van Matt Sloan. Laatste stemwerk wat hij deed voor Darth Vader was in Disney Infinity 3.0, Star Wars Battlefront & Lego Star Wars: Droid Tales. Maar we sluiten James niet uit, want hij deed nog Darth Vader stem in Rebels. Ik verwacht wel degelijk dat hij in Rogue One terugkomt.

Gigan72

Avatar

Het gerucht gaat dat Hayden Christensen in het pak zit en dat hij ook misschien te zien zal zijn in Star wars episode 8

FilmMaster

Avatar

Zou tof zijn als Darth Vader terugkeert.

Chrischzz

Avatar

YOLO "Lucas had ide allang gevonden in de vorm van Matt Sloan. Laatste stemwerk wat hij deed voor Darth Vader was in Disney Infinity 3.0, Star Wars Battlefront & Lego Star Wars: Droid Tales. Maar we sluiten James niet uit, want hij deed nog Darth Vader stem in Rebels. Ik verwacht wel degelijk dat hij in Rogue One terugkomt."


Daarnaast, hebben ze JEJ ook helemaal niet nodig, mocht hij het allemaal niet redden.. Met de huidige technieken zouden ze zo alle teksten kunnen imiteren op basis van zijn oude werk..

Als ze dat echt willen uiteraard.. En zijn familie het ook goed vindt..

YOLO

Avatar

Chrischzz "Daarnaast, hebben ze JEJ ook helemaal niet nodig, mocht hij het allemaal niet redden.. Met de huidige technieken zouden ze zo alle teksten kunnen imiteren op basis van zijn oude werk..

Als ze dat echt willen uiteraard.. En zijn familie het ook goed vindt.."
Dat is in weliswaar gebeurd in TFA mbt Alec Guinness.

Lucifers

Avatar

MikeyMo "Is James Earl Jones toevallig 69? Zo ja, dan mogen ze wel opschieten met hem :P"


Dude...

starbass

Avatar

"Ook zou hij na Rogue One: A Star Wars Story te zien zijn in het Star War-universum"

In bijvoorbeeld Star Wars IV, Star Wars V en Star Wars VI... :P

Zou me trouwens gek lijken als hij opeens te zien zou zijn in het MGM monster universum, of i nhet DC film universum.

nieuwslaatste nieuws

meest populair