Darth Vader wordt "gevreesd" in 'Rogue One: A Star Wars Story'

Darth Vader wordt "gevreesd" in 'Rogue One: A Star Wars Story'

Van James Earl Jones wordt verwacht dat hij terugkeert om de Vaders stem in te spreken.

Het was al duidelijk dat de eerste Star Wars Anthology-film Rogue One: A Star Wars Story, die eind dit jaar in de bioscoop verschijnt, een verhaal verteld dat vooraf ging aan Star Wars - Episode IV: A New Hope uit 1977. Een van de vragen die dan gelijk opspringt is dan: 'krijgen we Darth Vader te zien?'

Making Star Wars, die recentelijk heel wat details boven water kreeg over Star Wars: The Force Awakens, weet e.e.a. te melden over de mogelijke bijdrage van de iconische sci-fi schurk. De website meldt dat er een "minutieus nagebouwd" pak is gemaakt voor de spin-off prequel. Het pak zou identiek zijn aan het pak dat te zien is in A New Hope. Ook zou James Earl Jones terugkeren om de stem van Vader in te spreken.

Ook wordt verwacht dat Darth Vader "een prominent gezicht is in enkele scènes en hij zou gevreesd worden door de helden." En dit is niet het enige. Ook zou hij na Rogue One: A Star Wars Story te zien zijn in het Star War-universum.

Gareth Edwards' Rogue One zoomt in op een groep verzetsstrijders die zich verenigt voor een gewaagde missie om de Death Star-plannen te stelen. De film herbergt rollen van onder meer Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Forest Whitaker en Ben Mendelsohn. Vanaf 16 december moet de Star Wars Anthology-film in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscopen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair