Algemeen

Teaserposter 'Bad Neighbours: Sorority Rising'

Van wie zou dit stringetje zijn? Chloë Grace Moretz, Selena Gomez of Kiersey Clemons?

door Bram de Groot om 17:19 in Algemeen
Universal Pictures heeft een teaserposter vrijgegeven voor Bad Neighbours: Sorority Rising, net als het eerste deel Bad Neighbours (2014) geregisseerd door Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek) en uiteraard met Zac Efron, Seth Rogen, Rose Byrne en Dave Franco in de belangrijkste rollen.

In Sorority Rising krijgt het jonge stel Mac (Rogen) en Kelly Radner (Byrne) te maken met de plotse opkomst van een meisjesstudentenclub in hun buurt. Het gedrag van de meisjes gunt hen een blik op de toekomst van hun dochter en dat maakt hen doodsbang. En dan keert ook nog Teddy Sanders (Efron) terug in hun leven.

Nieuwe namen zijn onder meer Chloë Grace Moretz (The Equalizer), Selena Gomez (Spring Breakers) en Kiersey Clemons (Dope) en vanaf 12 mei draait de R-rated komedie in de Nederlandse bioscoop.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

Het eerste deel was vrijwel waardeloos. Rogen was hier zo slecht in. Het geeft niet veel hoop voor deel 2.

Paul83

Avatar

Moviemagic "Het eerste deel was vrijwel waardeloos. Rogen was hier zo slecht in. Het geeft niet veel hoop voor deel 2."


Totaal niet mee eens. Ik vond de film heel vermakelijk met een paar sterke grappen.

Laat maar komen.

Decepticon

Avatar

Ik vind het eerste deel ook niet veel soeps, dat ik niet veel verwacht bij dit 2e deel, maar door de komst van een meisjesstudentenclub, kan dit nog wel eens leuker en beter worden dan de eerste.

NieuwsFilm

meest populair