Guy Ritchie en Madonna strijden om 15-jarige zoon

Guy Ritchie en Madonna strijden om 15-jarige zoon

Rocco wil niet meer terug naar zijn moeder.

Popster Madonna heeft de feestdagen zonder haar 15-jarige zoon Rocco moeten doorbrengen, en ze is absoluut niet blij. Rocco ging in december, nadat hij drie maanden lang met zijn moeder op tour was, terug naar vader Guy Ritchie in Engeland. Sindsdien heeft hij besloten daar te blijven en te wonen, tegen Madonna's wensen in. Zij heeft maatregelen genomen door naar de rechter te stappen. Aangezien de jongeman nog niet volwassen is beval de ambtenaar dat Rocco naar New York moest komen en samen met zijn ouders in de rechtszaal bespreekt wat hij wil. De hoorzitting vond eind december plaats, maar zoon- noch vaderlief daagden op.

Ritchie's mensen hebben verteld dat Rocco zijn vrienden in Londen miste. Inmiddels loopt hij achter met zijn lessen in de VS, maar de privéschool in Manhattan zou te elitair zijn. De 47-jarige regisseur zou het daar mogelijk mee eens zijn. Een bron heeft laten weten: "Hij wil dat Rocco het vertrouwen opdoet dat hij niet meekreeg tijdens het opgroeien. Madonna's strenge stijl van opvoeden is contraproductief. Rocco's welzijn is de prioriteit van Guy."

Vorige week meende een vriend van het voormalige stel dat het allemaal om een machtsstrijd draait. De persoon vertelde dat Ritchie tevreden is met de huidige situatie, nu zou hij de touwtjes in handen hebben en niet de tien jaar oudere Madonna. Het is afwachten hoe dit verhaal verloopt. Een tweede hoorzitting zal op 3 februari plaatsvinden. Of iedereen opdaagt valt nog te bezien.



NieuwsFilm

meest populair