Rosie Huntington-Whiteley's verlovingsring op foto vastgelegd

Rosie Huntington-Whiteley's verlovingsring op foto vastgelegd

Jason Statham vroeg haar kortgeleden ten huwelijk.

De Golden Globes die vorige week zondag plaatsvond trok als vanouds vele bekende gezichten aan. Twee van hen waren Jason Statham (48 jaar) en Rosie Huntington-Whiteley (28 jaar). Het acteurskoppel is inmiddels alweer vijf jaar een item, ze begonnen elkaar te daten in 2010. Terwijl ze op de rode loper wandelden gaven ze aan verloofd te zijn. Wanneer dat is gebeurd, en hoe lang geleden, vertelden ze niet. Mogelijk werd de grote vraag gesteld toen de twee op vakantie waren in Phuket, Thailand.

Van de week werd Rosie gefotografeerd toen ze in haar auto bezig was met haar opmaak. Tegelijkertijd kreeg de man die het kiekje nam haar verlovingsring in beeld, dat een prijskaartje van 350.000 dollar bezit. Naar verluidt heeft Statham beroep op Neil Lane gedaan, een bekende juwelier in Los Angeles.



De twee geliefden zijn altijd al stilletjes geweest rondom hun privéleven. De enige details die ze hebben meegedeeld waren meestal komisch bedoeld. Zo zouden ze thuis enkel dronken worden en in het zwembad ronddobberen en op straat vluchten voor Statham-fans. Ze zullen wel met een reden gaan trouwen, Rosie heeft al aan een gezinnetje gedacht. "Ik denk er vaak genoeg aan, of we dan in Amerika of in Engeland gaan wonen. Maar het ligt helaas niet zo simpel. Ik heb geen idee wat er zal gebeuren, maar het wordt interessant om uit te vinden, nietwaar? Het zal vast niet gladjes verlopen, daar ben ik zeker van."



NieuwsFilm

meest populair