Opnames 'Assassin's Creed' afgerond

Opnames 'Assassin's Creed' afgerond

En wat kan Michael Fassbender ons vertellen over zijn personage?

De opnames van Assassin's Creed zijn eindelijk afgerond. De afgelopen maanden is in de Pinewood Studios en op locaties in Spanje en Malta opgenomen en nu kan er begonnen worden met de post-productie van de film. Dit blijkt uit een felicitatie van Ubisofts Head of Content van de Assassin's Creed games, Azaïzia Aymar, op Twitter.



In de film speelt acteur Michael Fassbender de rol van de ter dood veroordeelde Callum Lynch. Hij wordt door Abstergo Industries gerekruteerd om de herinneringen van zijn voorouder Aguilar (eveneens gespeeld door Fassbender) te herleven. In een interview met de Wallstreet Journal omschreef Fassbender zijn personage als een "buitenstaander", die "al vanaf zijn vroege tienerjaren in de bak zit." Hij is een "beetje een verloren ziel" en het herleven van de herinneringen van Aguilar helpt hem "zijn oorsprong te achterhalen."

Helaas voor Callum zal dat niet gemakkelijk gaan, want Abstergo is wat de Tempeliers tegenwoordig geworden zijn en die instantie heeft niet de beste bedoelingen met Callum. Alan Rikkin (Jeremy Irons) lijkt één van de schurken van de film te zijn. Het is voorlopig nog wachten op de eerste teaser voor de film, die vermoedelijk ergens in de komende maanden volgt. De film zelf gaat op 22 december in première.

NieuwsFilm

meest populair