Tobin Bell te zien in thriller 'The Deep End'

Tobin Bell te zien in thriller 'The Deep End'

Twee zussen komen vast te zitten in een zwembad.

De thriller The Deep End, van regisseur Matt Eskandari, is eindelijk gereed om te beginnen met filmen. In de afgelopen paar weken vulde de filmmaker de twee belangrijkste rollen in met Nora-Jane Noone (The Descent, Brooklyn) en Alexandra Park (tv-serie The Royals), nu heeft hij ook Saw-acteur Tobin Bell aan de cast toegevoegd in een onbekende rol.

De twee dames zullen zussen spelen die in een openbaar zwembad gevangen komen te zitten onder de afdekking van 't bad. Hoe dat gebeurt en wat er zoal verder in de film voorkomt is nog een raadsel. Eskandari, die The Gauntlet op zijn naam heeft staan, pende het verhaal met Michael Hultquist. De scenarioschrijver is o.a. verantwoordelijk voor Arena, met Samuel L. Jackson en Kellan Lutz.

De opnames zijn gisteren van start gegaan. Lang zullen ze niet duren: drie weken in Los Angeles. The Deep End wordt gefinancierd door Citizen Skull Productions. Vermoedelijk kunnen we in de niet zo verre toekomst ook nog een achtste deel uit de Saw-reeks verwachten. In 2013 kreeg men te horen dat Lionsgate een nieuw hoofdstuk of een remake overwoog. Daar zullen ze hun tijd voor nemen, want James Wan en Leigh Whannell, die als producenten/schrijvers/regisseurs optraden gedurende de franchise, zouden interesse hebben getoond in een vervolg.



NieuwsFilm

meest populair