Eerste trailer 'Bad Neighbors 2'

Eerste trailer 'Bad Neighbors 2'

Dit keer zit een meisjesstudentenclub het gelukkige stel Seth Rogen en Rose Byrne dwars.

Na de teaserposter heeft Universal Pictures ook de eerste trailer onthuld voor Neighbors 2: Sorority Rising, welke in de Nederlandse bioscoop vermoedelijk zal draaien onder de titel Bad Neighbors 2. De regie ligt opnieuw in handen van Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek) en vanaf 12 mei draait de R-rated komedie in de Nederlandse filmtheaters.

De belangrijkste rollen in de komedie zijn voor de bekende gezichten Zac Efron, Seth Rogen, Rose Byrne en Dave Franco en de nieuwkomers Chloë Grace Moretz (The Equalizer), Selena Gomez (Spring Breakers) en Kiersey Clemons (Dope). Het eerste deel uit 2014 was een succes, aangezien deze een mooie $270,6 miljoen ophaalde aan de wereldwijde box office.



In Bad Neighbors 2 krijgen Mac (Rogen) en Kelly Radner (Byrne) dit keer te maken met een meisjesstudentenclub, welke zich vestigt in hun straat. De meisjes maken er uiteraard een potje van en het geeft het stel een blik op de toekomst van hun eigen dochter. En ja, dat maakt hen doodsbang. Oude bekende Teddy Sanders (Efron) maakt het feest compleet.

NieuwsFilm

meest populair