Video

Eerste trailer 'Bad Neighbors 2'

Dit keer zit een meisjesstudentenclub het gelukkige stel Seth Rogen en Rose Byrne dwars.

door Bram de Groot om 10:37 in Video
Na de teaserposter heeft Universal Pictures ook de eerste trailer onthuld voor Neighbors 2: Sorority Rising, welke in de Nederlandse bioscoop vermoedelijk zal draaien onder de titel Bad Neighbors 2. De regie ligt opnieuw in handen van Nicholas Stoller (Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek) en vanaf 12 mei draait de R-rated komedie in de Nederlandse filmtheaters.

De belangrijkste rollen in de komedie zijn voor de bekende gezichten Zac Efron, Seth Rogen, Rose Byrne en Dave Franco en de nieuwkomers Chloë Grace Moretz (The Equalizer), Selena Gomez (Spring Breakers) en Kiersey Clemons (Dope). Het eerste deel uit 2014 was een succes, aangezien deze een mooie $270,6 miljoen ophaalde aan de wereldwijde box office.In Bad Neighbors 2 krijgen Mac (Rogen) en Kelly Radner (Byrne) dit keer te maken met een meisjesstudentenclub, welke zich vestigt in hun straat. De meisjes maken er uiteraard een potje van en het geeft het stel een blik op de toekomst van hun eigen dochter. En ja, dat maakt hen doodsbang. Oude bekende Teddy Sanders (Efron) maakt het feest compleet.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

johnwayne

Avatar

Dit lijkt op een gevalletje 'Hangover 2', m.a.w. een lui vervolg waarin het verhaal uit deel 1 gewoon opnieuw verteld wordt, zonder originele of nieuwe grappen.

benjamin

Avatar

johnwayne "Dit lijkt op een gevalletje 'Hangover 2', m.a.w. een lui vervolg waarin het verhaal uit deel 1 gewoon opnieuw verteld wordt, zonder originele of nieuwe grappen."
Loop er ook niet warm voor. Moet trouwens zeggen dat Moretz me wat teleurstelt de laatste tijd: ze maakte zo'n straffe start met Let Me In en Kick-Ass, maar de laatste jaren heb je dit, een horrorremake, If I Stay (ook niet goed ontvangen) en haar laatste (5th Wave) is ook blijkbaar niet geweldig.

Moviemagic

Avatar

Seth Rogan.....ik heb er helemaal niets mee. Het eerste deel zoog meer dan de tampon van mijn buurvrouw. Verschrikkelijk. Dit deel zal niet veel beter zijn. Ik sla het liever over.

Secret1994goesFilm

Avatar

Ik vond de trailer van deel1 leuk... maar de film zelf vond ik niet zo heel goed. Kan ook niet echt op Seth's humor... - -'

nieuwslaatste nieuws

meest populair