Denise Richards eist 1.2 miljoen dollar van Charlie Sheen

Denise Richards eist 1.2 miljoen dollar van Charlie Sheen

Hij zou haar en de kinderen uit een huis hebben gezet dat hij bezit.

Charlie Sheen slaat dankzij zijn ex-geliefde een slecht figuur. Volgens TMZ heeft Denise Richards de 50-jarige Amerikaan aangeklaagd voor een bedrag van 1.2 miljoen dollar. Hij zou zich niet aan zijn erewoord hebben gehouden omtrent het financieel ondersteunen van zijn kinderen en ex-vrouw sinds de scheiding. Richards, 44 jaar, meldt in de aanklacht dat Sheen een huis voor hen had gekocht in Beverly Hills, naast zijn eigen appartement.

De actrice stemde in, maar vanaf dat moment begon Sheen steeds vreemdere trekjes te vertonen jegens haar en hun dochters, Sam en Lola. Daarna, in september vorig jaar, gooide hij hen op straat. De tenlastelegging is nu ingediend omdat Sheen sindsdien geen geld naar Richards heeft toegevoerd om een nieuw huis te kopen. Martin Singer, Sheen's advocaat, zegt dat de hele onderneming enkel om geld draait. "Denise is niet tevreden met het belastingvrije bedrag van 660.000 dollar per jaar dat ze al tien jaar ontvangt. Ze vindt het niet genoeg, naast de geschatte 10 miljoen dollar die ze van Charlie kreeg tijdens hun huwelijk."

In de aanklacht staat ook om één of andere reden vermeld dat Richards een naargeestig gesprek tussen Sheen en dochter Lola hoorde. Naar verluidt vertelde hij de 11-jarige: "Ik ga jou en je moeder vermoorden." Bovendien heeft de actrice tekstberichten ingediend, waaruit te lezen valt hoe Sheen zijn dochter vertelt dat haar moeder niet kan acteren. Deze zouden volgens Singer verkeerd verzonden zijn, maar wel dus bestaan. Singer houdt echter vol: "Het is zeer triest dat Denise de kinderen gebruikt om meer geld van Charlie af te troggelen en het onmogelijk voor hem maakt om zijn dochters te zien."

NieuwsFilm

meest populair