Gerucht: "Death Troopers" en grote rol Darth Vader in 'Rogue One: A Star Wars Story'

Gerucht: "Death Troopers" en grote rol Darth Vader in 'Rogue One: A Star Wars Story'

En nog meer geruchten rond de eerstvolgende Star Wars-film.

Over een jaartje weten we of Walt Disney er slim aan heeft gedaan om een Star Wars 'Anthology'-film te maken. Rogue One: A Star Wars Story zal namelijk een losstaand verhaal zijn en veel nieuwe personages introduceren. Nieuwe geruchten laten weten dat we ook veel herkenbare zaken krijgen te zien!

De website Joblo heeft weer wat geruchten die door hun bronnen zijn aangeleverd of zijn bevestigd. Hieronder puntsgewijs de info:

- In Rogue One krijgen we compleet zwarte Stormtroopers te zien, die online al "Shadowtrooper" worden genoemd. Officieel zouden ze mogelijk "Death Troopers" gaan heten. Bronnen van Joblo melden dat deze naam vaak wordt gebruikt als er over de opvallende Stormtroopers wordt gesproken.

- Ondanks dat er nog niets officieel is, zou "Cashen" een van de namen zijn van de belangrijkste personages.

- Er zou een nieuwe Tie Fighter te zien zijn en de AT-ATs duiken ook op in de film.

- Een van de belangrijkste personages is een droid die samenwerkt met de rebbelen, specifiek met de groep van het personage van Felicity Jones. Deze droid zou de "scene stealer" moeten worden. Het zou een Empire-droid zijn die hergebruikt wordt door de rebbelen en heeft twee benen en is donkergrijs of zwart. De droid zou er flink anders uitzien dan bijvoorbeeld C-3PO. Er wordt gesuggereerd dat dit mogelijk een mo-cap rol is van Alan Tudyk.

- Er wordt bevestigd dat Darth Vader te zien is in de film en dat zijn rol groter is dan eerder werd verwacht.

Gareth Edwards' Rogue One: A Star Wars Story speelt zich af voor Episode IV (1977) en moet op 16 december wereldwijd in première gaan. Andere belangrijke rollen zijn voor onder meer Mads Mikkelsen, Forest Whitaker en Ben Mendelsohn.



NieuwsFilm

meest populair