Batman is harder en bozer in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Batman is harder en bozer in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

En vijf high-res foto's & drie EMPIRE-covers uit de veelbesproken superheldenfilm.

Gisteren zag je al een reeks gescande foto's uit de nieuwste editie van Empire magazine. Op de website van Empire verscheen niet veel later een vijftal foto's uit de film. Check deze hieronder, alsmede wat meer info over Batman v Superman: Dawn of Justice en dan met name de nieuwe Dark Knight.

Producent Charles Roven ging dieper in op Ben Afflecks Batman, die overduidelijk 'duisterder' is dan de Batman uit de The Dark Knight-trilogie. "Batman geeft mensen geen kans. Hij is meer dan een burgerwacht. Hij is niet alleen een agent, maar ook de jury en de beul. Hij is ouder en hij heeft het ergste wat de mensheid kan doen gezien. Hij is erdoor verdord, hij is harder, hij is bozer, denk ik. Hij heeft nog steeds diegenen verloren die dichtbij hem stonden, en dan niet noodzakelijkerwijs door ouderdom of ziekte."

Hieronder de foto's met uiteraard Batman, Superman (Henry Cavill) en de brute tegenstander Doomsday. Ook zien we het logo van Darkseid, de mogelijke tegenstander in de Justice League-tweeluik.

Klik voor een vergroting

[/url]







[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/72eaa0f.jpg]

Hieronder drie covers van de Empire-uitgave, met als laatste de speciale versie van ontwerper Jim Lee.







NieuwsFilm

meest populair