Deadpool leerde Ryan Reynolds met overlijden van vader omgaan

Deadpool leerde Ryan Reynolds met overlijden van vader omgaan

Het was een donkere periode voor de acteur.

Ryan Reynolds' meest recente rol heeft hem iets gegeven om over te lachen, zelfs in zijn meest donkere periode.

"Ik begrijp het idee van het filteren van pijn door komedie," vertelde de acteur tijdens een interview voor Men's Health over het spelen van de hoofdrol in 'Deadpool' na het overlijden van zijn vader. "Lachen kan je helpen in een donkere periode en het kan je zelfs helpen weer terug te krabbelen."

De 39-jarige Ryan gaf toe dat de droge humor van Deadpool hem heeft geholpen met het verwerken van de dood van zijn vader. "Ik denk dat er veel te leren valt als je het leven iets minder serieus neemt," aldus Ryan.

"Tijdens de laatste momenten met mijn vader, probeerden we hem vaak te laten lachen. We waren allemaal samen, ik en mijn broers, grappen aan het maken met hem. Ik heb de dokter zelfs aangeraden om de dosis Dilaudid die mijn vader kreeg te verhogen, zodat we mijn broer beter konden verdragen," vervolgde de acteur. "Het was geen slechte manier om te gaan. Als ik op dezelfde manier heen kon gaan als mijn vader, zou ik het gelijk doen."

De vader van Ryan, James C. Reynolds, die al twintig jaar een gevecht had met de ziekte Parkinson, overleed in oktober op 74-jarige leeftijd.



NieuwsFilm

meest populair