Korte horrorfilm Doorbijten online te bekijken

Korte horrorfilm Doorbijten online te bekijken

Film van Iman de Vries was onder meer op Imagine te zien.

De korte film Doorbijten van filmmaker Iman de Vries heeft een fantastisch jaar achter de rug gehad. Zo was het op vele festivals te zien waaronder Imagine Film Festival, Palm Springs International Film Festival & Palm Springs ShortFest, Festival de Cannes - Page Officielle en Madrid International Film Festival. Nu vond De Vries het tijd om de korte film te delen met de rest van de wereld en is Doorbijten te zien op Vimeo en de Facebook pagina van de film.

Doorbijten vertelt het verhaal van de zestienjarige Bram en zijn kleine zusje Sophie, die moeten overleven in een wereld waarin een virus een groot deel van de mensheid in vleesetende zombies heeft veranderd. Hun voedselvoorraad raakt al snel op en dus moet Bram op pad om eten en drinken te vinden.

"Hopelijk kan ik dankzij Doorbijten meer films gaan maken," vertelde De Vries afgelopen jaar in een interview met Filmtotaal. "Maar dat er een volgende film gaat komen is zeker. De droom is natuurlijk om een lange film te maken." Hij vertelde bezig te zijn met verschillende scripts voor zowel korte als lange films en een serie. "Het script voor de lange film met de werktitel Voltooid Verleden Tijd gaat over tijdreizen en bevat juist weer veel drama en coming-of-age aspecten. De korte film gaat over een paragnost. De serie moet juist een zwarte comedy worden met zeer politiek-incorrecte vrienden. Kortom, genoeg projecten om mee aan de slag te gaan."



NieuwsFilm

meest populair