Tom Cruise en Jerry Bruckheimer herenigd voor 'Top Gun 2'

Tom Cruise en Jerry Bruckheimer herenigd voor 'Top Gun 2'

De acteur en megaproducent bespreken momenteel uitvoerig de mogelijkheden voor de sequel.

In mei dit jaar is Top Gun, de meest succesvolle film uit 1986 en Tom Cruise's grote doorbraak, alweer 30 jaar oud. En ondanks dat er al jaren geruchten gaan over een sequel, komt het er elke keer maar niet van. Nu lijkt het erop dat Cruise volledig aan boord is voor Top Gun 2, samen met megaproducent Jerry Bruckheimer, die zowel Top Gun als Days of Thunder met Cruise produceerde. Dit blijkt o.a. uit een nieuwe tweet van Bruckheimer, die gepaard gaat met een foto van het duo. Deze foto kun je hieronder bekijken.

Dit is de eerste openbare ontwikkeling rondom Top Gun 2, sinds er afgelopen november door Val Kilmer werd aangekondigd dat hij waarschijnlijk opnieuw de rol van Iceman zal spelen in het vervolg. Cruise vertelde daarbij het volgende aan The Daily Mail over de film:

''Het zou erg leuk zijn om naar die straaljagers terug te keren. Maar ik wil dan wel dat alles praktisch wordt gedaan, geen CGI-straaljagers. Ik wil dat een vervolg net als de eerste film zo echt mogelijk wordt gefilmd.''

Tony Scott regisseerde de eerste film en liet in 2012 nog weten interesse in een vervolg te hebben. Een aantal dagen voor Scotts tragische dood werden hij en Cruise nog gespot op de kazerne van een luchtmachteenheid in de Amerikaanse plaats Fallon.

Wat vinden jullie van een Top Gun-sequel? En wie zouden jullie als regisseur willen zien?



NieuwsFilm

meest populair