Noomi Rapace toch niet in 'Alien: Covenant'

Noomi Rapace toch niet in 'Alien: Covenant'

MIchael Fassbender is het enige castlid van Prometheus dat we zullen zien in de sequel.

Vlak voor de start van de productie is er een zeer belangrijke verandering aangebracht in de cast van Alien Covenant; een van de enige twee personages die Prometheus hebben overleefd, is namelijk geschrapt uit het script. Volgens The Daily Mail zal actrice Noomi Rapace niet langer terugkeren voor Covenant, een film die (samen met nog twee sequels) de brug moet vormen tussen Prometheus en de eerste Alien-film.

De Prometheus-sequel gaat over het kolonieschip Covenant, waarvan Katherine Waterstons Daniels een bemanningslid is. Wanneer het schip landt op een gevaarlijke, afgelegen planeet, komen ze erachter dat androïde David (Michael Fassbender), overlevende van de Prometheus-expeditie, de enige inwoner is van de planeet.

Eerder werd gesuggereerd dat Rapace's personage Dr. Elizabeth Shaw, die we aan het einde van Prometheus samen met Fassbenders David zagen vertrekken van LV-223 in een buitenaards schip, wel haar opwachting zou maken in Covenant, zei het in een kleine rol. Nu zou het personage voor de gebeurtenissen in Covenant aan haar einde zijn gekomen.

De opnames van Alien: Covenant gaan binnenkort van start in de Australische stad Sydney. De film moet zijn première beleven in oktober 2017.



NieuwsFilm

meest populair