Relatie Bradley Cooper en Irina Shayk is intact

Relatie Bradley Cooper en Irina Shayk is intact

Volgens zegslieden zouden ze niet meer bij elkaar zijn.

Entertainment Online kan bevestigen dat acteur Bradley Cooper en zijn vriendin, het Russische model Irina Shayk, nog steeds een item vormen. Tijdens de afgelopen feestdagen in december berichtten diverse media dat hun romance op springen stond. Zo zou de 30-jarige pasdame het niet met Cooper's moeder kunnen vinden. Een ingewijde zegt dat hier niets van klopt.

"Ze zijn zeker weten nog steeds bij elkaar. En Irina en Bradley's moeder kunnen goed met elkaar opschieten. Ze hebben een hechte relatie en spenderen samen tijd, zelfs wanneer Bradley niet aanwezig is. Binnenkort gaan ze ook op vakantie."

De 41-jarige Amerikaan werd vorig jaar in mei met het model gekoppeld, geholpen door Cooper's management. Voorheen ging hij met een ander model uit, de 23-jarige Suki Waterhouse. De Engelse was echter nog niet klaar voor kinderen, wat Cooper teleurstelde. Met Shayk zou het wel goed zitten, meldt de bron. "Ze willen allebei kinderen en dat hebben ze samen een keer besproken. Er bestaat een grote aantrekkingskracht tussen de twee."



NieuwsFilm

meest populair