'Slimmere' Hulk in 'Thor: Ragnarok'

'Slimmere' Hulk in 'Thor: Ragnarok'

De groene gigant gaat mogelijk zelfs praten in de derde film over de Dondergod.

Regisseur Taika Waititi was aanwezig bij het Sundance Film Festival en werd door verschillende journalisten gevraagd over zijn nieuwste project, Marvels Thor: Ragnarok. Een belangrijk element wat Waititi besprak met Hitfix was de mate waarin de groene reus zijn intelligentie zal tonen in de film. Hij zei er het volgende over:

''Momenteel gaan er flinke discussies over hoe ver we dat kunnen pushen. Of de Hulk wel of niet op een intelligente manier gaat praten... Ik denk dat veel van die gesprekken ook te maken hebben met wat er gaat gebeuren in andere toekomstige Marvel-projecten. Deze besluiten zijn dus groter dan ons script en mijzelf als scenarist. Ze moeten flink wat balletjes hooghouden bij Marvel. Maar dat is volgens mij wel de beste manier om het te doen. Dat willen we denk ik allemaal. Ik denk ook dat we het personage willen zien ontwikkelen, en dat kan op een heel vermakelijke manier.''

Thor: Ragnarok moet het laatste deel in de Asgardiaanse trilogie worden en gaat door waar voorganger Thor: The Dark World eindigde. Aan het einde van die film werd onthuld dat Loki (Tom Hiddleston) in het geheim de Asgardiaanse troon heeft overgenomen in de gedaante van zijn 'vader' Odin (Anthony Hopkins). Het verhaal van Ragnarok zou zich afspelen op een 'afgelegen planeet' die 'niet Asgard en niet de Aarde' is. Welke planeet het is, wordt nog geheimgehouden, maar wellicht dat de Planet Hulk-verhaallijn wel aan bod gaat komen. Het is namelijk al bekend dat Mark Ruffalo's Hulk een belangrijke rol in de film zal hebben.

De film moet in november 2017 wereldwijd in de bioscoop gaan draaien.



NieuwsFilm

meest populair