Plot van George Clooney's 'Suburbicon' bekend gemaakt

Plot van George Clooney's 'Suburbicon' bekend gemaakt

En Matt Damon en Julianne Moore zijn officieel aan de cast toegevoegd.

Vorig jaar vernamen we dat acteur/regisseur George Clooney weer achter de camera ging kruipen met Suburbicon. Het verhaal, geschreven door Ethan en Joel Coen, zou in de jaren 50 afspelen en op het regiedebuut van de broertjes lijken: Blood Simple. Deadline berichtte tevens dat Matt Damon, Julianne Moore en Josh Brolin in gesprek waren voor een rol in de film noir. Hoewel de situatie van Brolin nog vraagtekens bevat, weet TheWrap te melden dat zowel Damon als Moore inderdaad zullen optreden. Ook is er een plot vrijgegeven.

Suburbicon is de naam van een rustig, familievriendelijk stadje waar het beste en het slechtste van de mensheid op hilarische wijze naar voren komt door de daden van normale mensen. Wanneer er een woninginbraak plaatsvindt, wendt een vrijwel volmaakte familie zich tot afpersing, wraak en verraad.

Clooney's Smokehouse Pictures en Silver Pictures (The Nice Guys) produceren de onderneming, die volledig bekostigd wordt door Black Bear Pictures (The Imitation Game). Het opnemen van de onderneming zelf zal een tijdje op zich laten wachten. Vermoedelijk gaan de camera's pas in oktober aan. Liefhebbers van Clooney en de gebroeders Coen kunnen uiteraard alvast warmlopen voor Hail, Caesar!, die over twee weken uitkomt.



NieuwsFilm

meest populair