Bryan Singer start nog dit jaar met '20,000 Leagues Under the Sea'

Bryan Singer start nog dit jaar met '20,000 Leagues Under the Sea'

En er is al iets bekend over het plot (met sci-fi wendingen).

Aankomende zomer verschijnt van regisseur Bryan Singer de X-Men film X-Men: Apocalypse. Richting het einde van het jaar zal hij starten met de opnames voor zijn volgende film: 20,000 Leagues Under the Sea.

"Het is mijn 50e verjaardag (ouch) en ik heb zojuist de puntjes op de i gezet in het script voor mijn volgende film. Een verhaal dat ik al wilde hervertellen sinds mijn jeugd. Ik beloof dat dit een episch en emotioneel avontuur voor alle leeftijden wordt! Een avontuur dicht bij mijn hart. Neem niet afscheid van het #xmen universe. Erg enthousiast over #xmenapocalypse en wat daarna volgt," aldus Singer tegenover Deadline.

Tegenover de website gaf Singer ook wat prijs over het plot: "Zonder teveel te onthullen; de film bevat niet alleen de originele personages van Captain Nemo, Ned Land en Professor Aronnax, maar ook enkele nieuwe en originele personage en sci-fi plotwendingen die opbouwen naar een tijdloos avontuur voor alle leeftijden."

Enige tijd terug trok Walt Disney de stekker uit een vergelijkbaar project. Toen zou 20,000 Leagues Under the Sea: Captain Nemo geregisseerd worden door David Fincher. Wanneer Singers versie moet verschijnen is niet bekend, maar eerder dan 2018 zal dit waarschijnlijk niet zijn.



NieuwsFilm

meest populair