Algemeen

Coens zeggen "nee" tegen 'The Big Lebowski 2'

Er is slechts één film waarop ze een vervolg gaan/willen maken.

door Bram de Groot om 14:07 in Algemeen
Al jaren lijkt er een vervolg op de cult-classic The Big Lebowski in de lucht te hangen. Nu zijn het echter regisseurs Joel en Ethan Coen die aangeven dat er nooit een vervolg op die film zal verschijnen. Wel op een van hun andere films.

In het verleden zinspelende met name actrice Tara Reid - "I'll suck your cock for a thousand dollars" - erop dat er een vervolg zou verschijnen. In een interview met Variety liet Joel Coen weten dat ze zich niet geroepen voelen om hieraan gehoor te geven. Op de vraag of er dan een spin-off komt over John Turturro’s personage Jesus, antwoordde de andere Coen: "Nee."

Er zou maar één film zijn waarop de gebroeders wel een vervolg zouden willen maken, namelijk op hun Palme d’Or winnaar Barton Fink uit 1991. "We maken op een zeker moment een vervolg op Barton Fink. Het wordt Turturro in Berkeley in de jaren 60," aldus Ethan. Hier voegde Joel nog aan toe: "Dat is de enige film waarvan wij denken dat deze een vervolg verdient, met de titel 'Old Fink.' Maar we willen het niet doen voordat Turturro heel oud is. En dat wordt hij overigens al."

Kortom, heel veel dichterbij dan onderstaande video zullen Tara Reid en wij niet komen...7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Timme

Avatar

Mooi zo.

YOLO

Avatar

Ik hoop dat er nooit een The Big Lebowski 2 komt. Dit is voor mij een film die geen vervolg moet gaan krijgen. Maar dat dacht ik ook voor Blade Runner 2, ware dat die sequel een geweldige cast & crew achter zich heeft.

Hoe dan ook laat de Coen brothers maar orginele komedie films maken. :+

benjamin

Avatar

Zijn er eigenlijk veel mensen die hier actief om vragen behalve de ster van Sharknado?

Ed Crane

Avatar

benjamin "Zijn er eigenlijk veel mensen die hier actief om vragen behalve de ster van Sharknado?"


Ja, John Torturro. Althans, da's maar één persoon, maar hij vraagt het wel veel ;)

Ed Crane

Avatar


^ Die #14 ;)

Deze laat je ook anders naar de film kijken:

Serafijn

Avatar

It all started with a guy who peed on my rug. And it should end there as well. Geen sequel aub. Sommige dingen zijn perfect zoals ze zijn.

Al moet ik zeggen dat ALS de studio het perse wil, ik hoop dat t met de Coens is. Niet dat een of andere gare andere regisseur er mee aan de haal kan. maar dat kan misschien ook niet, qua rechten.

SeanDeNiro

Avatar

Mooi zo. Het kan alleen maar slechter uitpakken.

NieuwsFilm

meest populair