Coens zeggen "nee" tegen 'The Big Lebowski 2'

Coens zeggen "nee" tegen 'The Big Lebowski 2'

Er is slechts één film waarop ze een vervolg gaan/willen maken.

Al jaren lijkt er een vervolg op de cult-classic The Big Lebowski in de lucht te hangen. Nu zijn het echter regisseurs Joel en Ethan Coen die aangeven dat er nooit een vervolg op die film zal verschijnen. Wel op een van hun andere films.

In het verleden zinspelende met name actrice Tara Reid - "I'll suck your cock for a thousand dollars" - erop dat er een vervolg zou verschijnen. In een interview met Variety liet Joel Coen weten dat ze zich niet geroepen voelen om hieraan gehoor te geven. Op de vraag of er dan een spin-off komt over John Turturro’s personage Jesus, antwoordde de andere Coen: "Nee."

Er zou maar één film zijn waarop de gebroeders wel een vervolg zouden willen maken, namelijk op hun Palme d’Or winnaar Barton Fink uit 1991. "We maken op een zeker moment een vervolg op Barton Fink. Het wordt Turturro in Berkeley in de jaren 60," aldus Ethan. Hier voegde Joel nog aan toe: "Dat is de enige film waarvan wij denken dat deze een vervolg verdient, met de titel 'Old Fink.' Maar we willen het niet doen voordat Turturro heel oud is. En dat wordt hij overigens al."

Kortom, heel veel dichterbij dan onderstaande video zullen Tara Reid en wij niet komen...



NieuwsFilm

meest populair