Gerucht: James Cameron keert terug naar 'Terminator'-franchise

Gerucht: James Cameron keert terug naar 'Terminator'-franchise

Cameron zou nog één verhaal willen vertellen.

Dit is voorlopig een fors gerucht, maar een groep fans die zichzelf 'Skynet's Army: Terminator Fans United' noemt, zeggen dat hun bronnen beweren dat James Cameron wil terugkeren naar de Terminator-franchise. Iets dat veel fans graag zien gebeuren.

Volgens de fans zou Cameron, die betrokken was bij het bekritiseerde Terminator Genisys, de wens hebben om nog één verhaal te vertellen. De fans verwachten - als Cameron het echt wil doen - dat het nieuws bekend wordt gemaakt tijdens de de 25e verjaardag van de topper Terminator 2: Judgment Day. Eerder werd bekend dat Cameron op dit moment een 3D-versie van T2 laat maken. Aankomende zomer bestaat de tweede Terminator-film alweer 25 jaar.

De fans geven zelf aan dat we dit zeker als een gerucht moeten zien, totdat Skydance of Cameron iets officieels bekendmaakt. De grote vraag is hoe dit zou passen in zijn overvolle agenda. De filmmaker focust zich op dit moment op meerdere Avatar-vervolgen, die volgens de laatste berichten in de zomers van 2018, 2019 en 2020 zouden moeten verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair