Algemeen

Gerucht: James Cameron keert terug naar 'Terminator'-franchise

Cameron zou nog één verhaal willen vertellen.

door Bram de Groot om 20:12 in Algemeen
Dit is voorlopig een fors gerucht, maar een groep fans die zichzelf 'Skynet's Army: Terminator Fans United' noemt, zeggen dat hun bronnen beweren dat James Cameron wil terugkeren naar de Terminator-franchise. Iets dat veel fans graag zien gebeuren.

Volgens de fans zou Cameron, die betrokken was bij het bekritiseerde Terminator Genisys, de wens hebben om nog één verhaal te vertellen. De fans verwachten - als Cameron het echt wil doen - dat het nieuws bekend wordt gemaakt tijdens de de 25e verjaardag van de topper Terminator 2: Judgment Day. Eerder werd bekend dat Cameron op dit moment een 3D-versie van T2 laat maken. Aankomende zomer bestaat de tweede Terminator-film alweer 25 jaar.

De fans geven zelf aan dat we dit zeker als een gerucht moeten zien, totdat Skydance of Cameron iets officieels bekendmaakt. De grote vraag is hoe dit zou passen in zijn overvolle agenda. De filmmaker focust zich op dit moment op meerdere Avatar-vervolgen, die volgens de laatste berichten in de zomers van 2018, 2019 en 2020 zouden moeten verschijnen.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Infje

Avatar

Dream on fanboys!

benjamin

Avatar

En dan zou er ergens in 2033 nog een film komen of zo als we rekening houden met het tempo van de brave man.

Ed Crane

Avatar

G'loof er niks van, lol. Maar al zóu het waar zijn, dan duurt het nog een jaar of zes. En dat zou nog heel snel zijn.

Nielsgibby10

Avatar

Gerucht: iedereen heeft de hoop al losgelaten

Frietgezicht

Avatar

Een groep fans die zichzelf 'Skynet's Army: Terminator Fans United' noemt


Ik zie ze al met het klassieke Terminator muziekje door de stad lopen met z'n allen.

YOLO

Avatar

De kans dat je door blikseminslag wordt geraakt is nog groter dan dat JC een T film gaat maken. De beste man bevindt zich op Pandora en zal het daar nog zeker volhouden. En wanneer JC op Aarde dan bevindt hij zich diep, en ik bedoel ook echt diep, in een oceaan aan het duiken.

Merlin

Avatar

YOLO "De kans dat je door blikseminslag wordt geraakt is nog groter dan dat JC een T film gaat maken. De beste man bevindt zich op Pandora en zal het daar nog zeker volhouden. En wanneer JC op Aarde dan bevindt hij zich diep, en ik bedoel ook echt diep, in een oceaan aan het duiken."
Je hebt een lijntje naar hem?

mooffie

Avatar

FilmTotaal "Gerucht"
clickbait dus

DeMuizenkoning

Avatar

Mocht het ooit daadwerkelijk gebeuren (ook al geloof ik er niks van) dan wordt het wel met een héél oude Arnold Schwarzenegger/Terminator.

Xenolicker

Avatar

Hij kan 'm natuurlijk ook alleen maar schrijven en iemand anders laten regisseren, om dan weer verder te gaan met zijn sequel trilogy van "Avatar"; zoals Ridley Scott het doet met "Blade Runner 2" en zijn prequel trilogy van "Alien"...

YOLO

Avatar

Merlin "Je hebt een lijntje naar hem?"
Neen, maar [url=http://www.filmtotaal.nl/artikel.php?id=42762JC heeft wel beweerd dat hij meer Avatar films gaat maken.[/url]

SunChaser

Avatar

Hij krijgt de rechten weeee terug over drie jaar dus hij lan doen wat ie wik

Kamajiisama

Avatar

Zou mooi zijn , maar er zijn ook geruchten dat Skynet al een Terminator hebt gestuurd om dat te voorkomen :E

SeanDeNiro

Avatar

Al zou het waar zijn dan nog is het een kansloze missie. Schwarzenegger is niet meer serieus te nemen als acteur en al decennia over de Terminator houdbaarheidsdatum.
Genesys was een stompzinnige poging om iets dat uniek en origineel was financieel en artistiek te verkrachten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair