Trailer 'Me Before You' met 'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke

Trailer 'Me Before You' met 'Game of Thrones'-ster Emilia Clarke

Van de scenarioschrijvers achter The Fault in Our Stars en Paper Towns.

Hieronder vind je de trailer van Me Before You, een romantisch drama van regisseuse Thea Sharrock. Game of Thrones-ster Emilia Clarke speelt een boerendochter die verliefd wordt op een verlamde man waarvoor ze zorgt. Hij wordt gespeeld door Sam Claflin, bekend van The Hunger Games.

Louisa “Lou” Clark (Clarke) is een eigenzinnige en creatieve boerendochter in een klein dorpje. Ze heeft niet echt een doel in haar leven en wisselt talloze baantjes af om haar familie financieel bij te staan. Voor haar nieuwste baan moet ze zorgen voor Will Traynor (Claflin), een jonge, rijke bankier die door een vreselijk ongeluk verlamd is geraakt.

Will was ooit een avontuurlijke ziel, maar door zijn nieuwe situatie is hij een cynische man geworden die weinig zin meer heeft in het leven. De avontuurlijk ingestelde Lou laat hem echter zien dat hij nog genoeg heeft om voor te leven. Dit loopt uiteraard volledig uit de hand en de twee beginnen meer voor elkaar te voelen dat vooraf de bedoeling was.

Me Before You is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes. Laatstgenoemde scheef het scenario samen met Michael H. Weber en Scott Neustadter, de heren achter de scripts van The Fault in Our Stars en Paper Towns.

De rest van de cast bestaat uit Matthew Lewis (Harry Potter), Jenna Coleman (Doctor Who) en Charles Dance (Game of Thrones). Me Before You komt in Nederland uit op 16 juni 2016.



NieuwsFilm

meest populair