Video

Oorlog en romantiek in trailer 'Sunset Song'

Nieuwe film van regisseur Terence Davis, bekend van The Deep Blue Sea (2011).

door Jan-Peter Rook om 11:35 in Video
Magnolia Pictures komt met onderstaande trailer van Sunset Song,een nieuw romantisch drama van regisseur Terence Davis (The Deep Blue Sea, 2011). Hij schreef zelf het scenario en maakte daarbij gebruik van het gelijknamige boek (1932) van Lewis Grassic Gibbons.

Agyness Deyn speelt Chris, een Schotse boerendochter met een tirannieke vader (Peter Mullan). Hoewel Chris droomt over een ander leven, lijkt ze niet te kunnen ontsnappen van haar ongelukkige bestaan. Een vorm van geluk dienst zich aan in de vorm van Ewan (Kevin Guthrie), een charmante jongeman met wie Chris in het huwelijksbootje stapt. Lang kunnen ze er niet van genieten, want de Eerste Wereldoorlog zorgt voor een heleboel ellende.

De rest van de cast bestaat uit Jack Greenlees en Ian Pirie. Sunset Song kwam eind 2015 uit in het Verenigd Koninkrijk en zal vanaf 13 mei in de VS draaien. Over een Nederlandse release is niets bekend.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Merlin

Avatar

Laat me het verhaal raden; vrouw trouwt man, man sneuvelt voor het vaderland, vrouw blijkt zwanger ...

benjamin

Avatar

Dit ziet er best wel prima uit: mooie beelden, Mullan die altijd wel goed is (andere cast ken ik minder al maakte Guthrie wel een goede indruk in Sunshine On Leith) en een topregisseur aan het roer.

NieuwsFilm

meest populair