Eerste poster 'Independence Day: Resurgence'

Eerste poster 'Independence Day: Resurgence'

Na de allesvernietigende Super Bowl Spot nu ook een dreigend affiche.

Tijdens Super Bowl 50 verscheen al een spectaculaire tv-spot van Independence Day Resurgence waaruit blijkt dat de aarde en haar bewoners te maken krijgen met een bedreiging die velen malen groter is dan die in het eerste deel, de sci-fi klassieker Independence Day uit 1996. Hieronder zie je een eerste poster, met daarop een enorm ruimteschip. Het (eerste) doel: de Verenigde Staten van America.

In Roland Emmerichs sci-fi film zijn de voornaamste rollen voor Maika Monroe, Liam Hemsworth, Jessie Usher, William Fichtner, Jeff Goldblum, Joey King, Sela Ward, Travis Tope, Charlotte Gainsbourg, Vivica A. Fox, Judd Hirsch, Brent Spiner en Bill Pullman. Op 30 juni knalt de nieuwe Independence Day de Nederlandse (3D) bioscoopzalen in.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/8aa500c.jpg][/url]

De tagline "We Had Twenty Years To Prepare. So Did They." op de bovenstaande poster van Resurgence zegt al genoeg over het plot. Ondanks dat de naties van de Aarde met de verkregen buitenaardse technologie een enorm verdedigingsprogramma hebben opgesteld om de planeet te beschermen, hadden we ons nooit voor kunnen bereiden op de geavanceerde en onverwachte aanpak van de terugkerende aliens. Een handjevol dappere mannen en vrouwen moet de vernietiging van de mensheid tegengaan.

Hieronder nogmaals die allesvernietigende Super Bowl Spot.



NieuwsFilm

meest populair