Hugh Jackman opnieuw behandeld voor huidkanker

Hugh Jackman opnieuw behandeld voor huidkanker

In 2013 ontdekte hij het eerste verdachte plekje.

Hugh Jackman heeft zichzelf opnieuw laten behandelen voor huidkanker. Het is voor de acteur de vierde keer dat hij een stukje huid van zijn neus heeft laten verwijderen.

Zijn woordvoerder liet het volgende weten: "Hugh heeft vanmorgen een stukje huid laten verwijderen. Dit is het resultaat van het jarenlang niet gebruiken van zonnebrandcreme."

Via Instagram gaf Hugh uitleg over de vorm van kanker: "Dit is wat er gebeurt als je geen zonnebrand gebruikt. Basale-cellenkanker. De mildste vorm van kanker, maar desondanks ernstig. Gebruik alsjeblieft zonnebrand en laat je regelmatig controleren."

De 47-jarige acteur is in ruim twee jaar vier keer onder het mes gegaan. In november 2013, tijdens de opnamen van X Men: Days of Future Past, ontdekte hij het eerste verdachte plekje.




De acteur laat zijn huid elke drie maanden controleren en tijdens een interview vertelde hij "realistisch te zijn als het gaat om de toekomst". "Ik kom uit Australië. Niemand heeft mij ooit verteld om zonnebrand te smeren. Ik ben een typische man, maar nu let ik toch beter op," aldus Hugh.

NieuwsFilm

meest populair