Johnny Depp wordt 'The Invisible Man'

Johnny Depp wordt 'The Invisible Man'

Universal heeft na Tom Cruise een volgende grote naam te pakken voor hun Monster-universum.

Deadline beweert dat Universal Pictures Johnny Depp bereid heeft gevonden om de titelrol te gaan spelen in de film The Invisible Man. De acteur uit films als Black Mass (2015) en Alice Through the Looking Glass (2016) vult daarmee de rol in van Dr. Jack Griffin.

Dr. Jack Griffin is een wetenschapper die zichzelf onzichtbaar weet te maken, maar vervolgens ook langzamerhand zijn verstand verliest. Het verhaal 'The Invisible Man' werd voor het eerst in 1897 opgepend door H.G. Wells. Vervolgens volgden er vele verfilmingen, waaronder in 1933, 1940, 1942, 1944, 1948 en 1951. Daarna verschenen er een aantal tv-series.

De pre-productiefase van The Invisible Man bevindt zich nog in vroeg stadium. Alex Kurtzman en Chris Morgan zijn de producenten, maar er zijn nog geen schrijver en regisseur bekend.

The Invisible Man moet onderdeel uit gaan maken van het 'Universal Monsters Cinematic Universe'. De eerste film wordt The Mummy, geregisseerd door Alex Kurtzman en met in de belangrijkste rollen Tom Cruise en Sofia Boutella. The Mummy verschijnt juni 2017 in de bioscoop. Daarnaast wordt er gewerkt aan The Wolf Man. Vermoedelijk verschijnt deze of The Invisible Man op 30 maart 2018.



NieuwsFilm

meest populair