'Sonic the Hedgehog' verschijnt in 2018

'Sonic the Hedgehog' verschijnt in 2018

Na zijn cameo in Wreck-It Ralph krijgt de gameheld een eigen hybride live-action animatiefilm.

In 2014 kondigde Sony Pictures aan dat ze een film zouden gaan maken rond het game-personage Sonic the Hedgehog. SEGA CEO Hajime Satomi heeft nu bekendgemaakt dat de film in 2018 in de bioscoop wordt gebracht.

“Sega Sammy Group werkt op dit moment met Sony Pictures aan de hybride live-action animatiefilm ‘Sonic the Hedgehog’ die in 2018 moet verschijnen," zei Satomi tegenover Worldfolio. "Net als met deze CG-animatieproductie willen we onze business verbreden naar entertainmentmarkten verder dan waar we nu in betrokken zijn."

De film zal Sonics oneerbiedige toon en geest moeten laten zien en hij wordt herenigd met de meest vereerde en beruchte personages uit de franchise, zoals Dr. Eggman. Sonic is uiteraard bekend om zijn vermogen om met enorme snelheid zijn vrienden te verdedigen tegen hun vijanden.

De franchise verkocht in gedurende 20 jaar meer dan 140 miljoen games voor voornamelijk de Sega-platforms. Sonic was recent nog te zien in de Walt DIsney animatiefilm Wreck-It Ralph uit 2012.



NieuwsFilm

meest populair