Liam Neeson heeft een nieuwe liefde gevonden

Liam Neeson heeft een nieuwe liefde gevonden

En ze schijnt "ontzettend beroemd" te zijn.

Liam Neeson heeft, zeven jaar na het verliezen van zijn vrouw Natasha Richardson, een nieuwe liefde gevonden.

De 63-jarige Taken-acteur begon in het begin van de jaren '90 met het daten van Natasha. Het stel trouwde in 1994. Liam en Natasha kregen samen twee kinderen, Micheál en Daniel. Natasha overleed in 2009 na een ongeluk op een skipiste in Canada. Neeson vertelde in een interview dat het één van zijn donkerste periodes was. En na het overlijden van zijn moeder, enkele jaren later, begon hij met "veel feesten" en het gebruiken van drugs om over het verlies heen te komen.

Tegenwoordig gaat het stukken beter met de acteur en staat hij aan het begin van een relatie met een "ontzettend beroemde" vrouw. "Ze zou het ongemakkelijk vinden als ik haar naam vertel, ze is ontzettend beroemd. Ik moet mijn best doen voor haar. Het is geweldig om te zien wat een verse bos bloemen voor een vrouw kan betekenen," aldus een gelukkige Liam Neeson.

Op het internet vliegen allerlei namen in het rond, van Angela Merkel tot Queen Elizabeth, wie o wie is toch die mysterieuze vrouw?

In het interview liet de acteur ook weten dat zijn zoon Micheál bezig is om een acteercarrière op te starten. "Hij neemt het heel serieus. Hij heeft al een aantal kansen gehad om aan grote projecten deel te nemen, maar hij weigerde het. Ik heb hem toen gevraagd waarom en hij zei, 'Ik ben er nog niet klaar voor', dus ik denk dat dat heel wijs is."

NieuwsFilm

meest populair