Bill Murray gooit mobiele telefoons van dak

Bill Murray gooit mobiele telefoons van dak

Teveel fans wilden foto's met flitsen maken.

In het algemeen wordt komediant Bill Murray als een ontspannen man gezien die dagelijks de grappigste en leukste dingen met mensen uithaalt, maar ook hij heeft soms behoefte aan een vrije dag. De Amerikaan, 65 jaar, verloor zijn geduld afgelopen donderdag toen hij in het restaurant Vesuvio te Californië was. Murray bevond zich op het dak toen fans foto's van hem namen met oogverblindende flitsen. Ze zouden op een afstand van 3 meter hebben gestaan.

Wat volgde was een geïrriteerde oud-Ghostbuster die het voor elkaar kreeg om drie mobiele telefoons af te pakken en de apparaten over het dak te smijten. Momenteel is het nog onbekend of het om één of meerdere boze fans gaat, maar de politie heeft na het incident een klacht binnengekregen. Toen de mannen in blauw de eetgelegenheid een bezoekje brachten was de acteur verdwenen.

Murray's woordvoerder liet gisteren weten dat de grappenmaker inderdaad de actie had begaan. Twee van de telefoons waren beschadigd, waar Murray voor zal betalen. Geen van de 'slachtoffers' heeft besloten een aanklacht in te dienen, de zaak is nu gesloten. Momenteel is het Pebble Beach Pro-Am golftoernooi in de staat Californië bezig. Bekendheden zoals Bill Murray, Mark Wahlberg, Ray Romano, Josh Duhamel en Justin Timberlake zijn erop afgekomen.



NieuwsFilm

meest populair